Οι συμβουλές μας

  Η αλήθεια είναι ότι η εγκατάσταση πλυντηρίου πρέπει να γίνεται μόνο από εξειδικευμένους τεχνικούς γιατί απαιτεί το συνδυασμό ηλεκτρολογικών και υδραυλικών γνώσεων, για αυτό και είναι μια διαδικασία που κρύβει αρκετές παγίδες με πολύ μεγάλο κίνδυνο τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου. Είναι πρακτικά αδύνατον να γνωρίζει ένας ερασιτέχνης όλα όσα χρειάζονται για την σωστή εγκατάσταση μιας οποιαδήποτε επαγγελματικής συσκευής. Αντίθετα ένα ειδικός επαγγελματίας θα σου εξασφαλίσει άψογο αποτέλεσμα σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Εξοικονόμηση χρημάτων

  Αν και πολλές φορές για λόγους οικονομίας κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να κάνει μόνος του την εγκατάσταση πλυντηρίου, δυστυχώς πιθανότατα θα έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Επιλέγοντας η εγκατάσταση να γίνει απο τον εξειδικευμένο τεχνικό πλυντηρίων μας, θα εξοικονομούσατε πολλά περισσότερα χρήματα απο αυτά που θα χρειαζόταν εαν κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του πλυντηρίου σας προκαλούσατε κάποια βλάβη στην συσκευή σας.

Σωστή λειτουργία πλυντηρίου

  Η σύνδεση πλυντηρίου επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πόσο καλά θα λειτουργεί ή όχι η συσκευή σας. Μια λάθος τοποθέτηση είναι πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε συνεχείς βλάβες και στην καταπόνηση της συσκευής σου. Αν θες να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις μια απόλυτα λειτουργική συσκευή, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα στη σύνδεση πλυντηρίου. Διαβάζοντας τις οδηγίες χρήσης της συσκευής, αναλύεται με μεγάλη λεπτομέρεια η θέση στην οποία πρέπει να εγκατασταθεί. Η τοποθέτηση του πλυντηρίου σου πρέπει να ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις κατασκευαστικές οδηγίες.

Παροχή νερού πλυντηρίου και αποχέτευση

  Από τις πιο βασικές συνδέσεις που πραγματοποιούνται κατά την εγκατάσταση πλυντηρίου, είναι αυτή με την παροχή νερού και της αποχετευσης. Αν προκύψουν λάθη σε αυτές τις ενώσεις είναι προφανές ότι η συσκευή δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει με κίνδυνο να προκληθεί βλάβη. Σε περίπτωση, λοιπόν, που παρατηρήσετε ότι το πλυντήριο δεν γεμίζει, το πρόβλημα βρίσκεται πιθανότατα στη σύνδεση με την παροχή νερού ή να μην αδειάζει τα νερά απο το πλυντήριο τότε πιθανότατα το πρόβλημα έχει να κάνει με το ύψος του σιφονιού της αποχέτευσης.

Ηλεκτρολογική σύνδεση

  Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που δεν λειτουργεί το πλυντήριο, δεν είναι άλλος από την παροχή ρεύματος. Η εγκατάσταση πλυντηρίου απαιτεί σωστά υλικά (πίνακες, ασφάλειες, καλώδια, ηλεκτρολογικά κουτιά, και διατομές τους κλπ) και ένας καλός, πιστοποιημένος επαγγελματίας εγκαταστάτης ηλεκτρολόγος. Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στην σύνδεση, το πλυντήριο δεν θα λειτουργήσει σωστά.

Τι σας προσφέρουν οι τεχνικοί μας;

  Η ομάδα μας αποτελείται από τους καλύτερους και πιο έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς. Έχοντας εξυπηρετήσει χιλιάδες επαγγελματικά πλυντήρια διαθέτουν εκτενείς γνώσεις και είναι σε θέση να αναλάβουν οποιοδήποτε πρόβλημα τους παρουσιαστεί. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν αξιόπιστα την εγκατάσταση του καινούργιου επαγγελματικού πλυντηρίου και σας εγγυώνται ένα σωστό, ασφαλές, και λειτουργικό αποτέλεσμα.

0
0
0
s2smodern


XENIOS SERVICE  ΚΟΝΙΔΑΚΗΣ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Δ Σπάρτης 6-8 & Γυθείου, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗ E info@xenios-service.grΤ +30 2105317082

Εγγραφείτε στο Newsletter...

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας.

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles