Βασικοί τύποι πλυντηρίων

Β. FLIGHT TYPE : Τα πιάτα τοποθετούνται κατ' ευθείαν επι οδοντωτής ταινίας επι ειδικών προεξοχών και η ταινία μεταφέρει τα πιάτα απ'όλα τα στάδια πλύσεως. Έχουν πρόπλυση (μία έως δύο) - Κύρια Πλύση - Δυναμική Πλύση - Τελική έκπλυση και Στέγνωμα με παροχή ζεστού αέρα. Χρησιμοποιούνται σε μεγάλες μονάδες και κυρίως σε ειδικές μεγάλες μονάδες catering.

 • ΣΚΕΥΩΝ :

  Μεγάλο DOOR TYPE πλυντήριο διπλής ενέργειας (διπλές αντλίες πλύσεως). Χρησιμοποιούνται για τα μεγάλα σκεύη και για τα σκεύη βαριάς λάτζας όπου συνήθως βρίσκονται στις μεγάλες μονάδες. Έχουν Κύρια Πλύση και Έκπλυση σε ένα κάδο. Τα σκεύη παραμένουν στην ίδια θέση καθ' όλο το πρόγραμμα πλύσεως.
 • DOOR TYPE :

  Πλυντήρια με ένα κάδο πλύσεως. Έχουν Κύρια Πλύση και Έκπλυση σε ένα κάδο. Χρησιμοποιούνται για πλύσιμο πιάτων και ποτηριών περιορισμένης παραγωγής. Τα σκεύη παραμένουν στην ίδια θέση καθ' όλο το πρόγραμμα πλύσεως.

 • MINI BAR :

  Μικρά πλυντήρια με ένα κάδο. Έχουν Κύρια Πλύση και Έκπλυση σε ένα κάδο. Χρησιμοποιούνται σε μικρούς χώρους, κυρίως bars για πλύσιμο μικρών πιάτων και ποτηριών περιορισμένης παραγωγής. Τα σκεύη παραμένουν στην ίδια θέση καθ' όλο το πρόγραμμα πλύσεως.
 • 0
  0
  0
  s2smodern


  XENIOS SERVICE  ΚΟΝΙΔΑΚΗΣ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

  Δ Σπάρτης 6-8 & Γυθείου, Μεταμόρφωση, 14452, ΑΤΤΙΚΗ E info@xenios-service.grΤ +30 2105317082

  Εγγραφείτε στο Newsletter...

  Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για τα προιόντα και τις υπηρεσίες μας.

  Search

  +880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles